This custom project was designed for a seating space called the ‘think tank’ as a portion of an engineering firm’s new open office interior redesign.  The stepwise hydroponic platers contain ornamental plant selections to provide cascading bio-filtration for the freshwater aquarium below, while the entire piece and supporting half-wall help to partially separate the ‘think tank’ conversation space from the adjacent busy hallway. 
       
     
IMG_0038.jpg
       
     
IMG_0036.jpg
       
     
IMG_0035.jpg
       
     
 This custom project was designed for a seating space called the ‘think tank’ as a portion of an engineering firm’s new open office interior redesign.  The stepwise hydroponic platers contain ornamental plant selections to provide cascading bio-filtration for the freshwater aquarium below, while the entire piece and supporting half-wall help to partially separate the ‘think tank’ conversation space from the adjacent busy hallway. 
       
     

This custom project was designed for a seating space called the ‘think tank’ as a portion of an engineering firm’s new open office interior redesign.  The stepwise hydroponic platers contain ornamental plant selections to provide cascading bio-filtration for the freshwater aquarium below, while the entire piece and supporting half-wall help to partially separate the ‘think tank’ conversation space from the adjacent busy hallway. 

IMG_0038.jpg
       
     
IMG_0036.jpg
       
     
IMG_0035.jpg